Atum Vegano

tempo de preparo

Preparo

20 minutos
rendimento

Rendimento

218 porçoes
gramas por porção

Gramas por Porção

1 g
Atum Vegano

Ingredientes de: Atum Vegano (Limpar)

check uncheck 100,0 gramas de Semente de girassol
check uncheck 1,0 grama de Alga marinha
check uncheck 1,0 colher (sopa) de Limão siciliano (sumo)
check uncheck 1,0 colher (chá) cheia de Vinagre
check uncheck 1,0 colher (chá) de Melado
check uncheck 1,0 colher (sopa) de Azeite de oliva extravirgem
check uncheck 1,0 grama de Dill seco
check uncheck 1,0 colher (sopa) rasa picada de Cebolinha crua
check uncheck 15,0 gramas de Alcaparra
* Esta receita pode conter sugestões de marcas somente para referência para o cálculo das informações nutricionais. Fique à vontade para escolher o produto do fornecedor ou fabricante que você preferir.

Como fazer Atum Vegano

https://www.instagram.com/p/BOqWTUSDqFS/ http://www.sbs.com.au/food/recipes/pan-bagnat-sunflower-seed-tuna FAZER SÓ MEIA RECEITA Serves 4 1½ cups (200 g) sunflower seeds 1½ tbsp fine sea salt 2 tbsp nori flakes, or 1 sheet of nori, finely chopped 2 tbsp freshly squeezed lemon juice 2 tsp apple cider vinegar 2 tsp raw honey or pure maple syrup 2 tbsp cold-pressed olive oil ½ cup chopped fresh dill fronds, or 1 tbsp dried dill 2 spring onions, with tops, sliced ¼ cup (30 g) capers ¼ tsp freshly ground black pepper To make the salad, put the sunflower seeds in a medium bowl, cover them with a few centimetres of water, and stir in the 1½ tablespoons of sea salt. Set aside to soak for at least 4 hours or overnight. Drain the soaked sunflower seeds and rinse them well. Put them in a food processor, and add the nori flakes, lemon juice, vinegar, honey, and olive oil. Pulse until you have a chunky paste, similar to tuna salad. Transfer the salad to a large bowl, and fold in the dill, spring onions, and capers. Season with the remaining ¼ teaspoon of salt and cracked black pepper. (Any leftovers can be stored, covered, in the fridge for up to 5 days.)

Informações Nutricionais de Atum Vegano

Gramas por Porção: 1 g

  • Calorias 3,03 kcal
  • Carboidratos 0,11 g
  • Proteínas 0,11 g
  • Gorduras Totais 0,26 g
  • Gord. Saturadas 0,03 g
  • Gord. Trans 0,00 g
  • Fibras 0,03 g
  • Sódio 0,02 mg

Informações nutricionais oferecidas por Logo do Tecnonutri

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