Modo teste ativo

Sugar Cookies

tempo de preparo

Preparo

minutos
rendimento

Rendimento

42 porçoes
gramas por porção

Gramas por Porção

20 g
Sugar Cookies

Ingredientes de: Sugar Cookies (Limpar)

check uncheck 1,0 xícara (chá) de Açúcar refinado União
check uncheck 0,5 colheres (café) de Bicarbonato de sódio
check uncheck 0,5 colheres (chá) de Essência de amêndoa Dr. Oetker
check uncheck 1,0 colher (chá) de Essência de baunilha
check uncheck 3,3 xícaras (chá) de Farinha de trigo comum
check uncheck 200,0 gramas de Manteiga sem sal
check uncheck 2,0 unidades médias de Ovo de galinha cru
check uncheck 0,3 colheres (chá) rasas de Sal refinado
* Esta receita pode conter sugestões de marcas somente para referência para o cálculo das informações nutricionais. Fique à vontade para escolher o produto do fornecedor ou fabricante que você preferir.

Como fazer Sugar Cookies

Cream the butter and sugar first, add the rest of the wet ingredients. Mix the dry ingredients in separate bowl, then add dry ingredients as you mix. This is about as much as one kitchen aid mixer can handle. It's the equivilent of a double recipe and makes plenty of dough. The amount that you get out of it will depend on the size and thickness of your cookies. Now chill the dough for at least 4 hours in the fridge. Overnight is best. Now that it's chilled, take it out and set it on the counter for about 5 min before you work with it. (Two steps forward, one step back, I know. But it works). Now we are going to roll it out. I cut off a nice chunk of my chilled, yet workable dough. Generously flour your surface, then roll and cut as you please. Bake in a (preheated) 375 degree oven for about hmmmm. Cook time varies a ton with size, thickness and if you use a sil-pat (cuts baking time). I say, start small. For most cookies, I set the timer for 6 min, and add more time if needed. You don't even really want them to be brown. Maybe just touches of golden on a few corners, yet you do want them cooked all the way through. Otherwise, they turn a dough-ey gray-ish color in the middle.

Informações Nutricionais de Sugar Cookies

Gramas por Porção: 20 g

  • Calorias 83,48 kcal
  • Carboidratos 10,36 g
  • Proteínas 1,14 g
  • Gorduras Totais 4,17 g
  • Gord. Saturadas 2,52 g
  • Gord. Trans 0,00 g
  • Fibras 0,19 g
  • Sódio 11,13 mg

Informações nutricionais oferecidas por Logo do Tecnonutri

Gostou dessa receita? Compartilhe

Salvar receitaSalvar Receita
Você pode salvar receitas em seus cadernos para ver mais tarde. fechar
Imprimir Imprimir
;
;